EETKAMERSTOEL DU STOF

Artikel 26 van 52
€ 210,00 € 168,00 (inclusief btw)

94 x 50 x 65 cm (h x b x d)

Bekleding

Dit zitmeubel is met de grootste zorg gestoffeerd en bekleed met een geweven kwaliteitsstof. Geweven stoffen geven een stoere maar toch zachte look aan uw meubel. Het geeft een behaaglijk en comfortabel gevoel. De stof heeft mooie natuurlijke kleurnuances waardoor deze praktisch is en makkelijk in het onderhoud. Door gebruik van diverse soorten garen zoals dik-dun en meerkleuren garens zijn vele variaties weefstoffen mogelijk.

Kenmerk en karakteristiek

Iedere bekleding, dus ook deze geweven stof, ondervindt gebruikssporen en slijtplekken door het gebruik. De mate van intensiteit van gebruik en de wijze waarop het wordt onderhouden, heeft natuurlijk invloed op het uiterlijk en de mate van slijtage. Om onnodige gebruikssporen te vermijden, adviseren wij de gebruikstips serieus op te volgen. Wij kunnen geen aanspraak op klachten aanvaarden indien de gebruiksadviezen en de onderhoudstips niet serieus opgevolgd of gerespecteerd worden.

Onderhoudsvoorschriften

Voor normaal onderhoud kunt u volstaan met het geregeld stofzuigen van uw zitmeubel met een zachte borstel, niet met maximale zuigkracht. Bij vuil en vlekken, het vuil direct met een doek wegnemen en daarna zacht met een neutrale vloeibare zeep oplossing reinigen. Na-reiniging met zuiver water, bijvoorbeeld gekookt- of bronwater. Let op: de van toepassing zijnde garantie kan alleen worden verleend indien u de bovengenoemde onderhoudsaanbevelingen opvolgt.

LET OP! ALLEEN PER EVEN AANTALLEN LEVERBAAR

Hulp nodig?

Wij helpen je graag!

📞  0251-227222

✉️   info@bsgwonen.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in en ontvang € 5,- korting!
Aanmelden
© 2016 - 2024 BSG WONEN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel